Study guides

Q: How many cents are there in 10 dollars?

Write your answer...

Submit

Related questions

12 dollars/10 cents = 1200 cents/10 cents = 120

that would be 100 dimes(10 cents).

That would be 25 dimes(10 cents).

10 dollars is equal to 1,000 cents, or pennies.

10 dollars

100 cents = 1 dollar so 1000 cents = 10 dollars.

10

no, because $10+10 cents +5 cents=$10.15

10 dollars = 10*100 cents = 1000 cents so you need 1000/5 = 200 pieces.10 dollars = 10*100 cents = 1000 cents so you need 1000/5 = 200 pieces.10 dollars = 10*100 cents = 1000 cents so you need 1000/5 = 200 pieces.10 dollars = 10*100 cents = 1000 cents so you need 1000/5 = 200 pieces.

10 cents / 5 dollars = 10 cents / 500 cents = 1/50

There are 100 cents to 1 dollar. Therefore: 200 ÷ 20 = 10 (20 cents in 2 dollars equals 10).

A quarter is 25 cents. Two dollars is 200 cents and 10 nickels is 50 cents, for a total of 250 cents. That's the same as 250/25 = 10 quarters.

10.90 dollars / 10 c = 1090/10 = 109

cows=10, chickens=3 and eggs = 50 cents. You have 100 dollars to buy 100 items. How many of each?

10% of 48 dollars and 10 cents is $4.81.

1 dollar = 100 cents 1000 cents = 1000/100 dollars = 10 dollars

1 cent = 0.01$ = 10^-2 $ 1 billion cents = 10^9 cents 10^9 x 10^-2 = 10^7 =10 million dollars

6 dollars and 43 cents

There are $17.46 dollars in 1746 cents.

10 lots of ten cents = 1 dollar so 1 million ten cents = 1 m /10 = One hundred thousand dollars.

22 in total. 5 cents for 12 dollars. 10 cents 10 dollars and, 20 cents.

$154 and 7 left over cents *note* if you ever need to find out how many you dollars would be in any amount of cents, just take all the numbers and put a dollars sign in front of it except for the last number depending on the number, it would be the cents example:10000 cents 1000 dollars 1000 cents 10 dollars

You first convert cents into dollars. 15 cents =.15 dollars. Now all you have to do is divide 100/.15=666 2/3 times. Meaning 15 cents does not "go into" 100 dollars evenly. You will need 666 "15 cents" and 10 more cents.

a dime = 10 cents, there 10 dimes in a dollar. 55 dollars x 10 dimes = 550 dimes

A nickel is worth 5 cents. A dollar is worth 100 cents so 10 dollars is 1000 cents. 1000/5=200. Two hundred nickels makes up 10 dollars.A nickel is worth 5 cents so a dollar is 100/5 = 20 nickels. Ten dollars is 10*20 = 200 nickels.2000